Kinderen genieten via Parento Gastouderbureau van verantwoorde, kleinschalige opvang bij gastouders. In Alkmaar, Bergen, Schoorl en omgeving.

Gastouderopvang in Alkmaar en omstreken

Opvang in huiselijke kring is een ideale vorm van kinderopvang. Door een ervaren gastouder of door familie wordt er met liefde en plezier opgevangen. Gastouderopvang staat voor persoonlijk contact, kleinschaligheid en opvang in een prettige, vertrouwde omgeving.

Meer weten over een van onze gastouders?
Zelf graag gastouder worden?
(Familie)opvang officieel laten maken?

Met meer dan 15 jaar ervaring in de gastouderopvang ben je bij Parento aan het juiste adres!


Aanbod in opvang

Gastouders bij Parento hebben uit liefde voor kinderen gekozen om opvang te bieden in eigen huis of bij de ouder thuis. Iedere gastouder heeft haar eigen leuke, bijzondere eigenschappen en gezinssituatie.

Het aanbod verandert steeds, dus neem gerust vrijblijvend contact op. Wellicht hebben wij de perfecte opvang voor je kind!

Wij hebben o.a. opvang bij gastouders in:
Alkmaar (Centrum, Daalmeer, de Mare, Overdie, Hoefplan), Bergen, Schoorl, Heerhugowaard, Koedijk, Schermerhorn, Stompetoren.

Opvang bij de ouder thuis in o.a.:
Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Schoorl, Langedijk

Spelen en plezier maken, ook met andere gastkinderen. Bij kinderopvang via een gastouder gebeurt dat allemaal in een vertrouwde omgeving.

Nieuws & tips

Plezier hebben en je vertrouwd voelen is belangrijk bij de opvang van kinderen. Daarom kiezen veel ouders voor een gastouder.

Binnen spelen met allerlei speelgoed, of buiten in de tuin, het bos of samen naar de speeltuin. Ook dat kan allemaal bij gastouderopvang.

Kwaliteit en kosten

Bij Parento kun je rekenen op verantwoorde opvang. Onze aanpak voldoet aan de wettelijke eisen, ons bureau wordt jaarlijks door de GGD geïnspecteerd en is gebaseerd op aanbevelingen en richtlijnen zoals opgesteld door brancheverenigingen.

Tegemoetkoming in kosten
Via de kinderopvangtoeslag krijg je een deel van de opvangkosten terug. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van het gezinsinkomen van de ouder, het aantal kinderen dat gebruik maakt van kinderopvang en de prijs van de opvang. Dit kan alleen bij aansluiting via een geregistreerd gastouderbureau, zoals Parento. Voor onze vriendelijke tarieven klik hier.


 

Je ziet de ogen van de gastouder stralen als ze vertellen over hun gastkinderen. Ze hebben het beste voor met het kind en de kinderen gaan ook met plezier naar de gastouder. Zo ontstaat vaak een mooie, hechte band.

 

- Sonja Hes, oprichtster van Parento in 2007 -

foto parento

Gastouder worden?

Word je blij van kinderen om je heen of wil je (familie)opvang officieel maken? Word gastouder!

Kun je kinderen een fijne plek bieden waar ze kunnen spelen, genieten en ontspannen als hun ouders aan het werk zijn? Gastouder zijn is ook goed te combineren met de zorg voor eigen kinderen.

Parento Gastouderbureau heeft fijne gastouders en meer collega's zijn van harte welkom. Hier is zeker vraag naar. Vooral ouders met flexibele werktijden zijn erg geholpen met een enthousiaste gastouder.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer info.

Gastouder zijn is een mooi beroep. Parento Gastouderbureau is in Alkmaar, Bergen en Schoorl altijd op zoek naar nieuwe gastouders.